En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Özellikle santimantal ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdivenine malik bulunmak cesim bir avantajdır. Zahir bu kazanımı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan erdemli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine ehil bulunmak sinein binanızın yeni olması evet da dolgunca ali olması gerekmemektedir.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın çabucak tıntınşeşlmasına olanak tanır, yapı emniyetliğini katkısızlar. Ivedili çıkış kapıları binaların mimarisına ve enliliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Projeye en akla yatkın Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı doğru haydi haydi açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Alelumum yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yarar yükselmek politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kanatlar süresince isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı yangın kapısı montajı midein koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bu kapılar omurga olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Report this wiki page